ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ - ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ «ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ»!

Με αφορμή τα τελευταία δραματικά γεγονότα του Νέου Ηρακλείου, καταθέτουμε καταρχήν τα συλληπητήριά μας στους συγγενείς των θυμάτων: Η δολοφονία δύο ανθρώπων και μάλιστα τόσο νέων, του 26χρονου Γιώργου Φουντούλη και του 22χρονου Μανώλη Καπελώνη (φωτογραφία αριστερά) είναι πάντα κάτι το τραγικό, ανεξαρτήτως πολιτικών τοποθετήσεων και ανούσιων ιδεολογιών.
Δυστυχώς, χωρίς να είμαστε...προφήτες, είχαμε προβλέψει αυτές τις εξελίξεις από την ημέρα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Γράφαμε τότε:

- Πιθανόν να υπάρξουν αντίποινα και η χώρα να βυθιστεί σε εμφύλιο πόλεμο, με εκατέρωθεν συγκρούσεις.
- Ισχυροποιούνται επίσης οι γραικύλοι της συγκυβέρνησης, που παρουσιάζονται ως «εγγυητές της ομαλότητας», ναι, αυτοί που κατέκλεψαν και ρήμαξαν τα πάντα! 
- Το κυριότερο: Οδηγούμαστε στον ΑΦΑΝΙΣΜΟ του ελληνικού λαού, που πρέπει να προσέξει πολύ προκειμένου να μην παρασυρθεί στη δίνη των εμφυλιοπολεμικών συγκρούσεων.
Και είναι πράγματι ανατριχιαστική η επιβεβαίωση όλων των παραπάνω, με μία ακόμα σημαντική λεπτομέρεια: Σε μια χρονική περίοδο που η κυβέρνηση της προδοσίας δυσκολεύεται αφάνταστα με τους νέους δυσβάστακτους φόρους και τα αντιλαϊκά μέτρα, έρχεται γι' αυτούς - κυριολεκτικά - ένα γεγονός ως...μάννα εξ ουρανού, να τους βγάλει πάλι μπροστά, παρουσιάζοντάς τους ως τους μόνους κατάλληλους (!!!) να μας προστατέψουν από τον Εμφύλιο που έρχεται!!!
Χρειάζεται λοιπόν μεγάλη προσοχή από τον κόσμο: Αφενός να μην παρασυρθεί φυσικά στη δίνη του Εμφυλίου που θέλουν να μας παρασύρουν οι διάφοροι εξουσιαστές με τα τσιράκια τους και αφετέρου, να μην «καταπιεί» αμάσητη την προπαγάνδα των Μμε και των κυβερνώντων πως τάχα «απειλείται η δημοκρατία, άρα καθήστε με τα μνημόνια, διαφορετικά θα υπάρξει χάος και Εμφύλιος»!
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ «ΚΑΒΟΥΚΙ» ΜΑΣ!
Δεν πρέπει να το πετύχουν!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20