Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικολάου άνοιξε το νέο κέντρο της Lidl - «Μας χρειάζεται η ανάπτυξη», είπε στον Χατζηδάκη!

«Κύριε υπουργέ, μια ανάπτυξη τη χρειαζόμαστε!». Με αυτή τη φράση απευθύνθηκε χθες στον κ. Κ. Χατζηδάκη ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, κατά την τέλεση των εγκαινίων του νέου εφοδιαστικού κέντρου της Lidl.

Από την άλλη, ευχήθηκε στη Lidl να «βουλιάζει» από επιτυχία, όπως βούλιαζαν τα καράβια των μαθητών του Χριστού, Πέτρου, Ιακώβου και Ιωάννη από τα πολλά ψάρια που έπιασαν στα δίκτυα τους στη Γαλιλαία.

Αυτά και άλλα πολλά είπε ο Σεβασμιώτατος Μεσογαίας κατά τα εγκαίνια του νέου κέντρου της γερμανικής Lidl: Θα θέλαμε να μάθουμε, τι είδους «ανάπτυξη» εννοεί, όταν είναι γνωστό πως η εν λόγω εταιρεία ξένων συμφερόντων απασχολεί εργαζομένους με μισθούς πείνας, ενώ δεν διακρίνεται και για την ποιότητα των προιόντων της.

Μήπως εννοεί την...ανάπτυξη που πρεσβεύει ο αντίχριστος Χατζηδάκης, που επέβαλε την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας;;;

Και τελικά, τι δουλειά έχει ένας Επίσκοπος που παρουσιάζεται κοντά στον λαό (μέσα από φλογερά κείμενα κλπ), με όσους θέλουν να καταντήσει η Ελλάδα παροικία των ξένων και οι Έλληνες δουλοπάροικοι;

Δεν συνεχίζουμε, διότι θα μας πουν πάλι κάποιοι «έξυπνοι» ότι κάνουμε...ιεροκατάκριση. Αφήνουμε το βίντεο να μιλήσει (δείτε από το 1.20 και μετά):

Και εις ανώτερα, Σεβασμιώτατε! Συνεχίστε η επίσημη Εκκλησία να συναγελάζεται με τους ολετήρες πολιτικούς και τους «επενδυτές» που μας φέρνουν!

Μια παράκληση μόνο: Σε τέτοιες περιπτώσεις «ανάπτυξης», μην χρησιμοποιείτε παραδείγματα από την Ζωή του Χριστού και των Μαθητών Του, γιατί ακόμα και η πρόκληση έχει τα όριά της.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση σχολίου

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20