ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Ανάμεσα στις φωτογραφίες των δύο αδικοχαμένων που δημοσιεύτηκαν, ξεχωρίσαμε την παρακάτω:

Εικονίζεται ο 26χρονος Γιώργος Φουντούλης, μέλος της Χ.Α Νέου Ηρακλείου, που σκοτώθηκε χθες από τα πυρά των τρομοκρατών έξω από τα γραφεία της ναζιστικής οργάνωσης.
Βλέπουμε λοιπόν, τον Γιώργο να βρίσκεται σπίτι του, όπου αριστερά διακρίνεται καθαρά ένα εικονοστάσι με εικόνες και σταυρούς: Ανάμεσά τους, μπορούμε να δούμε τις εικόνες της Παναγίας, του Αγίου Νεκταρίου, του Μυστικού Δείπνου, καθώς και κάποιες ακόμα που δεν φαίνονται καλά.
Άρα - με κάθε επιφύλαξη - ο νεκρός προερχόταν από σπίτι με Ορθόδοξες Χριστιανικές αρχές και αξίες. Πιθανολογούμε πως και ο ίδιος ήταν Ορθόδοξος Χριστιανός λοιπόν.

Είναι κρίμα, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Θεό, να παρασύρονται από εγκληματικές - ναζιστικές - μισάνθρωπες - αντιχριστιανικές οργανώσεις, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!
Είναι κρίμα που κανείς δεν μίλησε στον Γιώργο για το τι πραγματικά πρεσβεύει η οργάνωση που εντάχθηκε!
Ευθύνες μεγάλες έχουν φυσικά οι οικείοι του, ΑΛΛΑ και οι Ιερωμένοι, ακόμα κι εμείς οι λαϊκοί, που συχνά θεωρούμε την Ορθοδοξία ως «κτήμα» μας, που δεν μοιραζόμαστε με τους άλλους!
Διότι αν βρισκόταν π.χ ένας κληρικός να ενημερώσει τον Γιώργο πως ο Χριστιανός δεν μπορεί να έχει σχέση με καμία τέτοια «ιδεολογία» εγκληματικής φύσεως όπως είναι ο ναζισμός, σήμερα θα ζούσε!
Και βλέπετε πώς...τιμούν τους νεκρούς οι «αρχηγοί» και «αρχηγίνες» τους: ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ, με διαρκές κλαψούρισμα - σόου στα κανάλια και άσκηση πολιτικής (!!!) επί πτωμάτων!!!
Κρίμα για τον Γιώργο και τον Μανώλη, που σκοτώθηκαν άδικα στο βωμό μιας γελοίας ψευτο-ιδεολογίας, που εκφράζεται από εξίσου γελοίους «αρχηγούς» και «αρχηγίσκους»!
Κι ας γίνει αυτό το περιστατικό μάθημα για όλους μας:
 ΜΟΝΟΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!
Όλα τα υπόλοιπα, είναι ανθρώπινα δημιουργήματα που οδηγούν πολύ συχνά σε αιματοκυλίσματα.
Δημήτρης Σωτηρόπουλος, ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20